Tafel Biertap

42,35 / 1 dag 
(Incl. BTW)
35,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
Selecteren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 31 cm
Breedte 18 cm
Hoogte 33 cm

Omschrijving

Tafelmodel biertap huren?

In de bierwereld is het een kunst om de perfecte pint te tappen, en de kern van dit vakmanschap wordt gevormd door een professionele biertap. De biertap is meer dan alleen een dispenser: de biertap is een symbool van kwaliteit, precisie en de aloude traditie van het bierbrouwen.

Op het eerste gezicht lijkt een professionele biertap misschien eenvoudig: een slanke metalen hendel die aan een kraan is bevestigd en klaar is om in een handomdraai een gouden vloeistof af te geven. Maar achter deze bescheiden façade schuilt een wereld van ingewikkeldheden en nuances die de amateur van de professional scheidt.

Zodra de kraan klaar is en gereed is, is het tijd om te gieten. Dit is waar de echte vaardigheid van de barman in het spel komt, aangezien ze de bierstroom zorgvuldig controleren om de perfecte balans tussen schuim en vloeistof te bereiken. Te veel schuim en het bier wordt vlak en levenloos. Te weinig, en het mist de romige textuur en het aroma die een goed gegoten pint kenmerken.

Natuurlijk gaat het bij de professionele biertap niet alleen om esthetiek, maar ook om efficiëntie en betrouwbaarheid. In een drukke bar of feest is snelheid van essentieel belang, en een hoogwaardige biertap zorgt ervoor dat u pint na pint kunnen schenken zonder ook maar één slag te missen. Met een soepele, moeiteloze bediening en minimale uitvaltijd zorgt deze professionele biertap ervoor dat het bier volop stroomt en de iedereen tevreden is.

 

Deze biertap heeft een tapcapaciteit van 30 liter per uur.

De bierkoppeling van de biertap hangt af van het bier dat u wilt schenken. Wij vragen u om door te geven welk bier u gaat gebruiken, dan kunnen wij direct de correcte bierkoppeling op de tap installeren.

Voor het gebruik van deze tap is een koolzuurfles essentieel. Huur deze eenvoudig mee bij het bestellen van uw biertap.

Met één kilogram koolzuur kunt u ongeveer 50 liter bier tappen. 

Wij leveren koolzuur in 2kg, 6kg en 10kg.