Licht Geluid en effecten

Van complete drive-ins, een compleet feest met DJ tot losse speakers en mengpanelen. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een goed feest te geven. Dat betekent ook dat er muziek moet komen, want een feestje zonder muziek is maar een saaie bedoeling. Licht en geluid huren is dan een ideale optie. Het is begrijpelijk dat u voor een wat kleinere party niet een hele drive-in show gaat huren. Bij ons heeft u daarom de mogelijkheid om het geluid en het licht zelf te regelen. Wij verhuren lichtsets en geluidsinstallaties die makkelijk aan te sluiten en erg gebruiksvriendelijk zijn.

Wij zijn dè specialist op het gebied van organisatie en verzorging van alle soorten evenementen.
Wij verhuren professionele audio-, beeld- en lichtapparatuur. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor podia, special effects, karaoke, springkussens en attracties.

U kunt bij ons terecht voor losse huur van apparatuur, maar ook voor advies of verzorging van uw evenement. Of het nu een kleine spraakset betreft, of een totaalpakket met geluid, intelligent licht, podium en aanvullend entertainment zoals een drive in show of een DJ. Wij helpen graag met de invulling om alles vlekkeloos te laten verlopen.

U kunt de apparatuur zelf afhalen en retour brengen, maar wij kunnen ook het transport en de op- en afbouw verzorgen. Daarnaast hebben wij ervaren geluids- en lichttechnici voor een perfecte inregeling en bediening tijdens het evenement.