Mobiele Bar (Brand) - Dubbele Tapkraan

102,85 / 1 dag 
(Incl. BTW)
85,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
Selecteren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 130 cm
Breedte 60 cm
Gewicht 110 kg
Kleur RVS, Groen
Stroom 220 V

Omschrijving

Mobiele Brand biertap huren?

De bierervaring naar een hoger niveau tillen: de professionele biertap en -bar

Op het gebied van biergenot zijn er maar weinig dingen die kunnen tippen aan de ervaring van het genieten van een perfect gegoten pint, rechtstreeks uit een professionele biertap, in een goed ontworpen baromgeving. Van het eerste knisperende geluid van de kraanhandgreep tot het bevredigende gerinkel van feestelijk geheven glazen: de combinatie van een kwaliteitsbiertap en een zorgvuldig samengestelde bar creëert een sfeer van kameraadschap en plezier die ongeëvenaard is.

In het hart van elke gerenommeerde bar bevindt zich de professionele biertap, een glanzend baken dat iedereen uitnodigt om te genieten van de vloeibare schatten die het bevat. De biertap is vervaardigd met precisie en expertise en dient zowel als functioneel hulpmiddel als symbool voor het streven van de bar naar uitmuntendheid op het gebied van bierservice.

Achter de bar kan iedereen vakkundig de kraanhendel manoeuvreren om de perfecte scheut koud, verfrissend bier te schenken. Met een scherp oog voor detail en een vaste hand regelen ze de stroom van het bier om een ​​vlekkeloze schenking te garanderen, compleet met precies de juiste hoeveelheid schuim om het aroma en de smaak van het bier te versterken.

Maar de professionele biertap is meer dan alleen een manier om bier te tappen; het is een centraal punt waar de hele barbeleving om draait. De tap is prominent in de bar geplaatst en trekt iedereen aan met zijn glanzende RVS afwerking en uitnodigende aanwezigheid, waardoor ze worden uitgenodigd om het aangeboden bier te verkennen.

Uiteindelijk vertegenwoordigen de professionele biertap en bar meer dan alleen een plek om van een drankje te genieten; ze belichamen de geest van gemeenschap, kameraadschap en feest die de kern vormt van de drinkervaring. Met elke perfect geschonken pint en elk levendig gesprek creëren ze herinneringen die een leven lang meegaan, waardoor banden worden gesmeed tussen oude en nieuwe vrienden en de klanten reikhalzend uitkijken naar hun volgende bezoek.

 

Belangrijk!!

Minstens 2 uur voor aanvang van het tappen dient de stekker van de biertap in het stopcontact gestoken te worden, zodat de biertap kan beginnen met koelen. De fusten zelf hoeven niet gekoeld te worden maar dienen wel op een koele plek uit de zon te staan.

De aansluiting van de biertap hangt af van het bier dat u wilt schenken. Wij vragen u om door te geven welk bier u gaat gebruiken, dan kunnen wij het passende koppelstuk meegeven.

Voor het gebruik van deze tap is een koolzuurfles essentieel. Huur deze eenvoudig mee bij het bestellen van uw biertap.

Met één kilogram koolzuur kunt u ongeveer 50 liter bier tappen. 

Wij leveren koolzuur in 2kg, 6kg en 10kg.

Beschikbare bestanden