Wie zijn wij?

Samen onvergetelijke momenten beleven, met elkaar genieten van leuke activiteiten, ontspannen en plezier hebben met anderen. Het Have Fun Events team bestaat uit een enthousiaste groep mensen die er bewust voor kiest om alles in het werk te stellen om dit alles voor u en uw gezelschap mogelijk te maken. Blijvende herinneringen van mooie momenten waar u later met een glimlach aan terug zult denken.

Dit doen wij door vakkundig advies en snelle service, flexibiliteit, veiligheid en vernieuwing. Te werken aan langdurige relaties met u als opdrachtgever maar ook met collega's, partners en leveranciers. U de mogelijkheid te bieden alles van A tot Z onder één dak te regelen. Te luisteren en te creëren. Voor u en uw gezelschap te zorgen. Kwaliteit te leveren door onder andere afspraken na te komen, topmateriaal, opgeleid personeel, er op toe te zien dat het aan niets zal ontbreken, goed te luisteren en in contact te staan met u als opdrachtgever. Door ons al meer dan 25 jaar, met veel plezier, in te zetten op evenementen voor groot en klein.

Inmiddels is Have Fun Events een begrip in de evenementenwereld. We zijn gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, Solex evenementen, kinderevenementen, spel- en attractieverhuur, feestelijke openingen en groepsuitjes.

Organiseert u zelf een evenement of weet u iemand die een evenement gaat organiseren? Wij zijn u graag van dienst en vertalen uw idee naar een complete belevenis. Neem vrijblijvend contact op via verhuur@haveFunevents.nl of 085-4874450 en wij regelen alles voor uw evenement onder één dak bij Have Fun Events.Daarom kiest u voor HaveFunEvents.nl

Altijd bereikbaar

U kunt ons altijd bereiken. Via mail, telefoon en zelfs op Whatapp!

Snel en eenvoudig

U besteld makkelijk en snel via onze webshop. En u heeft altijd inzicht in de actuele voorraad.

Zelf ophalen mogelijk

U kunt uw bestelling ook zelf ophalen in ons magazijn.

Compleet assortiment

Door ons grote assortiment heeft u volop keuzemogenlijkheden voor uw evenement.

Flexibel

Bijzondere wensen of net iets anders? Wij denken graag met u mee.

Uitstekende service

De klant is bij ons echt koning. Niets is te gek.