Multiplay Krokodil

163,35 / 1 dag 
(Incl. BTW)
135,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
Selecteren
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 5.9 M
Breedte 5.0 M
Hoogte 3.4 M
Aantal gebruikers 8
Maximale lengte gebruiker 1.80 m

Omschrijving

Springkussen huren?

Springkussen Krokodil; een wild avontuur in de jungle van het springkasteel.

Welkom bij springkussen krokodil, waar de jungle tot leven komt met de geest van avontuur en de sensatie van ontdekking. Stap in een wereld waar torenhoge palmen zwaaien in de wind, en het geluid van watervallen de lucht vult met opwinding. Maar pas op, want onder de oppervlakte schuilt een geheim waar je zeker rillingen van krijgt: het Krokodillenspringkussen.

Als je het springkussen nadert, word je begroet door de aanblik van een torenhoge waterval, waarvan het kristalheldere water in een glinsterende poel beneden stroomt. Maar als je beter kijkt, zie je dat dit geen gewone waterval is: het is de toegang tot een avontuur als geen ander.

Met een gevoel van angst en opwinding steek je de drempel over naar het hart van de krokodil, waar het bladerdak van de jungle zich boven je uitstrekt en de lucht leeft van de roep van exotische vogels en dieren. Maar het is niet alleen de weelderige omgeving die je zintuigen boeit; het is het springkasteel zelf: een torenhoog bouwwerk versierd met afbeeldingen van angstaanjagende krokodillen die op de loer liggen in de diepte.

Binnen is de lucht gevuld met gelach en opwinding terwijl zowel kinderen als volwassenen stuiteren en spelen te midden van een landschap dat rechtstreeks uit een wild jungle-avontuur komt. Zachte, gedempte vloeren vormen het perfecte landingsplatform voor hoogvliegende capriolen, terwijl obstakels en tunnels avonturiers uitdagen om zich een weg te banen door de ongetemde wildernis.

Maar het is niet alleen het stuiteren dat springkussen krokodil zo spannend maakt; het is het gevoel van gevaar en opwinding dat om elke hoek op de loer ligt. Bij elke sprong en sprong vraag je je af wat er onder de oppervlakte op de loer ligt, klaar om elk moment toe te slaan.

Terwijl je het springkussen verkent, ontdek je verborgen grotten en geheime doorgangen, die allemaal nieuwe mogelijkheden bieden voor avontuur en ontdekking. Race van glijbanen die verborgen zijn tussen torenhoge varens, navigeer door kronkelende wijnstokken en omgevallen boomstammen, of stuiter gewoon naar hartenlust te midden van de bezienswaardigheden en geluiden van de jungle.

En terwijl de dag ten einde loopt en de zon ondergaat, neem je afscheid van deze wilde en ongetemde oase, wetende dat de herinneringen aan je jungle-avontuur zullen blijven hangen lang nadat je het springkasteel achter je hebt gelaten. Maar wees niet bang, want springkussen Krokodil zal er altijd zijn, klaar om je mee te nemen op een nieuw wild en spannend avontuur wanneer je er klaar voor bent om de gevaren van de jungle opnieuw te trotseren.

Huur springkussen Krokodil Multiplay nu bij HaveFunEvents.nl 

 

Beschikbare bestanden