Actieve Speaker Groot

48,40 / 1 dag 
(Incl. BTW)
40,00 / 1 dag 
(excl. BTW)
Selecteren

Omschrijving

Speaker huren?

De speakerbox is een sterke, actieve 15 inch luidspreker met een behuizing van polipropyleen en een belastbaarheid van 400 Watt, die ook door de versterker aan vermogen wordt geleverd. De luidspreker kent zelfs pieken van 800 Watt muziek belastbaarheid.

Een goede luidspreker om te gebruiken voor verschillende doeleinden: geschikt voor grote feesten en partijen, voetbalevents met de hele beurt, karaoke-avonden, presentatie voor groot publiek. Uiteraard ook per 2 te huren. De speaker wordt geleverd met statief, bekabeling en is ook per 2 te huren voor een complete set die aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Actieve speakerbox: makkelijk en betrouwbaar. Door de gemakkelijke ophangpunten tevens een zeer geschikte luidspreker voor installatie doeleinden. Deze speaker is actief, wat wil zeggen dat er al een versterker in de speaker zit. Kortom, een geschikte en makkelijke box voor drive-in shows, clubs, zangers, bands etc.

Eenvoudig te koppelen aan microfoons, karaokeset etc.
Deze speakers kunnen direct worden aangesloten op je telefoon, laptop, draaitafel, enzovoorts. Geef in het opmerkingen veld aan waar je de speakers op wilt aansluiten, zodat we de juiste kabels mee kunnen leveren.